Ainakin tämän minun kruunun hoito vaatii jokseenkin aikaa ja rahaakin, joten laitanpa siitä postauksen, jos vaikka ois avuksi muille samoista ongelmista kärsiville :)

Elikkä, väri tulee ensinnäkin purkista. Omaa sävyäni olen vaaleahkon hiiren värinen, enkä ole siitä koskaan pitänyt. Kaikenlaisia värejä on päässä pyörinyt mustasta räikeän pinkkiin, ja suosikkina pysyi aika pitkään kirkkaan punainen.

Tällä hetkellä päässä on kuitenkin oranssi Loreal Preference Feria - mango, johon olen aivan rakastunut, ja luultavasti tässä pysytellään nyt aika pitkään. Suosittelen lämpimästi noita Feria-värejä kaikille, ovat tosi hoitavia, ja minun kokemuksen mukaan sävykin on sitä, mitä paketin kyljessä luvataan.

Linkki omaan sävyyni tässä: http://www.lorealparis.fi/hiusvarit/feria-by-preference/2-01-syva-musta.aspx

Jatkuvassa värjäämisessä on kyllä huonotkin puolensa. Omat hiukset menivät vuosien saatossa niin pahaan kuntoon, että nyt oli pakko alkaa käyttää hoitavia ja korjaavia hiustuotteita. Monien epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen nämä ihanuudet ovat tuottaneet parhaiten tulosta:

lataus-normal.jpg2014-02-06%2012.04.18-normal.jpg

 

Värjään hiukset kestovärillä noin kahden kuukauden välein. Siinä välissä käytän oransseja suoravärejä hoitoaineen seassa, ja joskus ihan sellaisenaankin. Niissä on vielä kokeilua menossa, tähän mennessä on tullut ostettua aina liian punainen sävy, joten seuraavaks kokeillaan astetta enemmän keltaiseen. Suoravärit ovat hyviä, koska ne eivät rasita ollenaan päänahkaa ja hiusta, ja niillä saa tosi kirkkaan sävyn. Ja yhdestä purkista riittää moneen käyttökertaan :)